INFORMATIE
TAAL: | NEDERLANDS |
GESCHIEDENIS: | januari 9999 |
AUTEUR: | F. van Groeningen |
ISBN: | 9789060206126 |
FORMAAT: | PDF EPUB MOBI TXT |
BESTANDSGROOTTE: | 10,62 |
UITLEG:
...ijpende smaakvervlakking, een te kort schietende vakopleiding en een gebrek aan culinaire kwaliteitsproducten ... Kaatje bij de Sluis - Lekker ... . "De recepten in ons kookboek moet iedereen thuis kunnen maken. Als je de tekst volgt, moet je een heel eind kunnen komen", zeggen chef-kok Peter Postma en gastheer en sommelier Harald Hovenkamp van restaurant Kaatje bij de Sluis. Koken als Kaatje is het derde kookboek in de traditie van Kaatje uit het Overijsselse Blokzijl. Vind of bied uw tweedehands Kookboeken aan op Speurders.nl. In nauwe samenwerking hebben eigenaars Anneke e ... Kaatje bij de sluis Amusediner - Michelin: 9-gangendiner ... ... . Vind of bied uw tweedehands Kookboeken aan op Speurders.nl. In nauwe samenwerking hebben eigenaars Anneke en Fons van Groeningen en chefkok André Mol van restaurant Kaatje bij de Sluis een unieke verzameling recepten van meer dan zestig gerechten samengesteld. Net als in Kaatje's eerste boek, dat al jarenlang een succes is, zijn de bereidingswijzen helder en eenvoudig uitgelegd. Kaatje bestaat 45 jaar! Vier het feestje mee met dit bijzondere 9-gangendiner. 9 gangen op sterrenniveauLaat je verwennen door een culinair amusefestijn; 9 amusegerechten met bijzondere combinaties van kleuren, geuren en smaken zullen die avond de revue passeren!Het restaurant werkt alleen met dagverse producten uit de streek, vandaar dat het menu nog even een verrassing blij...
GERELATEERDE BOEKEN: