Tartaar van het mes E-boek


Tartaar van het mes - Jean-Guillaume Dufour pdf epub

PRIJS: GRATIS

INFORMATIE

TAAL: NEDERLANDS
GESCHIEDENIS: februari 2014
AUTEUR: Jean-Guillaume Dufour
ISBN: 9789461430861
FORMAAT: PDF EPUB MOBI TXT
BESTANDSGROOTTE: 9,28

UITLEG:

Rauw of even aangebakken is tartaar een echte delicatesse. Naast de alom bekende klassiekers als steak tartaar en kalfstartaar biedt dit boek ook verrassende gerechten, zoals tartaar met blauwe kaas en walnoten en tartaar van zalm of dorade. Zelfs tartaar van fruit en groenten komen aan bod.Alle recepten in dit boek zijn afkomstig van de Parijse restaurantketen Les Tontons, dat gespecialiseerd is in tartaargerechten. In 2003 opende het eerste filiaal zijn deuren. Inmiddels zijn er in Parijs drie vestigingen.

...kmolen omdat je dan meer structuur van het vlees houdt ... Recept "Oosterse tartaar van tonijn" | njam! ... . Meng de garnituren en de sauzen door het vlees, proef en breng op smaak met peper en zout. Gebruik een uitsteekring om het bord op te maken. Begin met een plak koolrabi in het midden van het bord en spuit hier vervolgens een mooie laag avocado crème op van ongeveer 1-0,5cm dik op. Herhaal dit nog 2 keer, zodat je een mooie sandwich hebt van de in gelegde koolrabi avocado. Leg op de bovenste plak koolrabi vervolgens een laag ... Tartaar van het mes kopen? | Kookpunt.nl ... . Leg op de bovenste plak koolrabi vervolgens een laag van de langoustine tartaar. Voor de binding van de saus gebruik je zure room. Van zodra je bij komkommer zout of zuur of sojasaus toevoegt, geeft hij zijn water af, dus houd de komkommer apart en meng je nooit onder de tartaar, wel erbovenop net voor het aan tafel gaan. Zorg voor een uiterst scherp mes om de vis, de dille en de komkommer te snijden. Tartaar van zalm recept Recepten uit "Tartaar van het mes" van Jean-Guillaume Dufour, met zoals tartaar van rode tonijn, Tartaar van coquilles met wasabi, Tartaar van tomaten, Tartaar van rode biet en Tartaar van munster met komijn LAUWWARME TARTAAR VAN KABELJAUW MET WASABIKOEKJE Recept : Wasabikoekje. Verwarm de oven voor op 200˚C. Plaats het mes om te kneden/hakken in de keukenmachine en draai de wasabinoten samen met de pinda's fijn met snelheid 12 voor 1 min. Snij uit de plak bladerdeeg 4 cirkels. Smeer in met wat ei en bestrooi met het wasabi-pindamengsel. Bak ze in 15 min goudbruin in de oven. Gewoon met een mes plukjes van de tartaar afhalen en op het brood doen. Kruid de tartaar met peper en zout. Snijd de lenteuitjes en de rode peper in ringetjes. Verdeel over de tartaar en doe hier wat geraspte kaas over. Leg de boterhammen op een bakplaat en doe 12 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer eventueel met wat fijn gehakte peterselie. Het geheim van een goede tartaar is met een scherp mes kleine stukjes te snijden zodat alles aan elkaar hangt. Vergelijk het met mortel: als je grote brokken in je mortel hebt dan is zal hij minder stevige muurtjes maken (waar een grote brok in de mortel zit, is weinig kleefstof om de stenen bij elkaar te plakken). Leg de ossenhaas voor 40 minuten in de vriezer. Dit maakt het snijden gemakkelijker. Snijd de ossenhaas in plakken van een centimeter dik met behulp van een zeer scherp mes. Snijd de plakken vervolgens in vierkantjes. Herhaal dit tot de ossenhaas fijn genoeg is. Ga snel te werk, want het vlees mag niet opwarmen. Zet vervolgens de tartaar in de ......